Secfone Platinum
Secfone za Android
Secfone za Blackberry
Secfone za iPhone
Pogosta vprašanja

'Kaj je Secfone?'

Secfone je rešitev za varno VOIP mobilno komunikacijo za mobilne telefone Android™, BlackBerry™ in iPhone

'Ali je prisluškovanje komunikacijam resnično?'

Zaradi naprednih tehnik za vdiranje, poceni ter lahko dostopne prisluškovalne opreme in morebitnega rutinskega nadzora s strani vladnih agencij ali drugih subjektov, je prestrezanje klicev resnična grožnja.

'Kako Secfone varuje mojo zasebnost?'

Komunikacija poteka izključno med končnima napravama brez vmesnega člena, ki prestavlja šibek člen za vdor. Vzpostavitev povezave in celoten pogovor sta popolnoma varna na podlagi patentiranega kodiranja ključev in procesa za preverjanje pristnosti v MVCN™ omrežju. Secfone Platinum uporablja 2048 bitno RSA šifriranje za preverjanje pristnosti s strežnikom, medtem ko je komunikacija kodirana s 448-bitnim Blowfish CBC.

'Kaj je to MVCN™ omrežje?'

MVCN™ omrežje je naša patentirana rešitev za preverjanje pristnosti in varovanje komunikaciskih kanalov. Predstavlja omrežni komunikacijski protokol, ki je jedro celotne varnoste rešitve Scfone.

'Kako lahko izvedem naročilo?'

Za ponudbo ali vsa vprašanja izpolnite obrazec Naročila in v kratekm vas bo kontaktiral zastopnik, ki vam bo odgovoril na vsa vaša vprašanja.

'Kaj vse vključuje paket Secfone Platinum?'

Paket Secfone Platinum vključuje 5, 10 ali 100 mobilnih telefonov glede na potrebe naročnika in na podlagi nadzornega MVCN™ strežnika, ki skrbi za preverjanje pristnosi in ustvarjanje varnih komunikacijskih kanalov.

'Kaj je vključeno v ceno paketa Secfone za Android/BlackBerry?'

V ceno je vključena Secfone kriptografska kartica s ključi za kodiranje in Secfone aplikacija, ki jo namestite na vaš mobilni telefon.

'Kako bo izdelek dostavljen?'

Vaš Scfone paket vam dostavimo preko dostavne službe.

Varnost
Naročila